DE VOLKELSE COURANT

Blijf op de hoogte
20 dec 2022 No. 40
Ongelofelijk, wat een jaar was 2022

Misschien is het nog iets te vroeg om terug te kijken op het afgelopen jaar maar wat een jaar was 2022. We begonnen het jaar nog in lockdown maar al snel mochten we weer gasten ontvangen. Heerlijk, eindelijk weer leven in de brouwerij. 

De bouw van onze derde kamer, Lost and Found, vorderde gestaag. 1 juli van dit jaar was het dan eindelijk zover, na drie jaar bouwen met de nodige ups en downs opende we de deuren van onze nieuwste escape beleving Lost and Found. Spannend maar we hadden er super veel zin in om ook van deze beleving een succes te maken. Een beleving waar we met het hele team achter zijn gaan staan en waar we van overtuigd zijn dat deze perfect past binnen ons bedrijf. We zijn dankbaar voor alle lovende reacties die de Lost and Found ontvangt en zullen er in 2023 alles aan doen aan de verwachtingen te blijven voldoen.

We ontvingen een award omdat we de magische 1000 reviews hadden gepasseerd op Escapetalk.nl en ook werden we dit jaar, voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot publieksfavoriet van de Benelux op Escapetalk.nl

De kersen op de taart kwamen zaterdag 17 december tijdens de uitreiking van de Terpeca Top 100 awards. Kamer 237 eindigde op plaats 95 en de Lost and Found eindigde op plaats 32. We zijn Mega, Super, Ongelofelijk trots op deze waardering!Het Top Escape Rooms Project is een poging om de allerbeste escape rooms ter wereld te vinden door gebruik te maken van de ervaring van de meest ervaren escape room-enthousiastelingen ter wereld. Ze bedienen eigenaren en ontwerpers van escape rooms door hun prestaties publiekelijk te erkennen, en ze bedienen enthousiastelingen door een internationale bucketlist te bieden met de beste kamers om te spelen.

De beste kamers die elk jaar door dit project worden geïdentificeerd, worden bekroond met een Top Escape Rooms Project Enthusiasts' Choice Award, of TERPECA, die het beste van het beste in de internationale escape room-industrie vertegenwoordigt.

Iedereen die ons afgelopen jaar bezocht heeft of op ons gestemd heeft, dank je wel!