F.A.Q.

De meest gestelde vragen
Aantal deelnemers

Het minimum aantal deelnemers voor Kamer 237 is twee en het maximum is zes personen. Ben je met meer dan zes personen? Speel dan Kamer 237 in twee teams na elkaar. Dit geeft een leuke onderlinge strijd, welk team Kamer 237 het snelste weet te ontsnappen. Het wachtende team kan dan gezellig een spelletje spelen en een drankje drinken in onze hotelbar. Als je Kamer 237 met twee personen komt spelen dan krijgen jullie 10 minuten extra speeltijd om op die manier optimaal te kunnen genieten van onze luxe suite.

De Conciërge is een escape room speciaal voor twee personen.

 

Escape room Lost and Found is geschikt voor 3 tot 6 personen waarbij we een aantal van 4 personen adviseren als ideale samenstelling. De kamer is ook speelbaar met 2 personen maar ben je er dan van bewust dat je voor een grote uitdaging komt te staan, ook met de nodige ervaring. 

 

Omwille van de veiligheid en spelbeleving wijken we nooit af van het maximum aantal spelers per spelronde. Als je met een grotere groep komt kun je uiteraard ook meerdere escape rooms op hetzelfde tijdstip reserveren.

Aanvangstijd

De gereserveerde tijd is de starttijd van het spel. Wij verzoeken de deelnemers om 15 minuten voor de starttijd op de locatie aanwezig te zijn. Zo is er voldoende mogelijkheid om speluitleg te geven en de spullen op te bergen. 

Annuleren

Wilt u de reservering annuleren:

- Tot 48 uur voor aanvang van de gereserveerde tijd is annuleren kosteloos en kan er gekozen worden voor 100% geld terug of een vouchercode waarmee kosteloos een nieuwe reservering gemaakt kan worden. Annuleren kan uitsluitend via de link in de bevestigingsmail.

-Tussen 48 uur en 24 uur voor aanvang van de gereserveerde tijd wordt er bij annulering enkel nog een vouchercode ter waarde van 100% afgegeven er wordt geen geld meer teruggestort. Annuleren kan door een mail te sturen naar info@kamer237.nl

- Binnen 24 uur voor aanvang van de gereserveerde tijd wordt er bij annulering een vouchercode versterkt ter waarde van het aankoopbedrag minus €40,- annuleringskosten. Annuleren kan door een mail te sturen naar info@kamer237.nl

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen via info@kamer237.nl

Bereikbaarheid

Kamer 237 is te vinden aan de Aert Willemsstraat 6, 5408 AL in Volkel en beschikt over voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur.

Minimumleeftijd

Wij hanteren voor Kamer 237, Lost and Found en De Conciërge een minimumleeftijd van 18 jaar. Ben je jonger dan 18 jaar? Dan mag je vanaf 14 jaar mee in Kamer 237 en de Lost and Found onder begeleiding van minimaal twee volwassenen.

Reserveren & betalen

Reserveren gaat via onze website waarna je direct via iDeal, Bancontact, Credit Card of PayPal je reservering betaald en afrond. Je ontvangt na betaling direct een bevestiging in je mailbox. Controleer alle gegevens in de bevestigingsmail nogmaals goed. Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen of zijn er onduidelijkheden neem dan contact op via info@kamer237.nl

Talen

Al onze escape rooms zijn in zowel het Nederlands als het Engels te spelen.

Tarieven

Wij hanteren een vast tarief van €150,- per spelronde voor Kamer 237 tot en met 6 personen. Voor De Conciërge is dit een vast tarief van €90,- per spelronde. De Lost and Found kost €165,- per spelronde.

Toegankelijkheid

De kans bestaat dat je in de Escape Room moet klimmen of kruipen. Hierdoor zijn Kamer 237, De Conciërge en Lost and Found niet geschikt voor mensen die in een rolstoel zitten.

Wijzigingen

Wil je het aantal deelnemers wijzigen, dan kun je dat op de dag zelf doorgeven. Of op voorhand via info@kamer237.nl. Let wel dat het minimaal en maximaal aantal deelnemers niet overschreden mag worden.