F.A.Q.

De meest gestelde vragen
Aantal deelnemers

Het minimum aantal deelnemers voor Kamer 237 is drie en het maximum is zes personen. Ben je met meer dan zes personen? Speel dan Kamer 237 in twee teams na elkaar. Dit geeft een leuke onderlinge strijd, welk team Kamer 237 het snelste weet te ontsnappen. Het wachtende team kan dan gezellig een spelletje spelen en een drankje drinken in onze hotelbar.

De Conciërge is een escape room speciaal voor twee personen.

Let op: Vanwege de corona maatregelen is het maximum aantal spelers van Kamer 237 tijdelijk 5 personen.

Aanvangstijd

Wij verzoeken de deelnemers om minimaal 10 min van te voren op de locatie aanwezig te zijn. Zo is er voldoende mogelijkheid om speluitleg te geven. De gereserveerde tijd is namelijk de starttijd van het spel.

Let op: Vanwege de corona maatregelen worden jullie (tijdelijk) 5 minuten voor aanvang van de starttijd verwacht op onze locatie.

Annuleren

Annuleren kan tot 48 uur van tevoren kosteloos gedaan worden. Daarna wordt 50% van de reservering in rekening gebracht. Annuleren kan uitsluitend via de link in de bevestigingsmail. Wil je de reservering graag verzetten dan kan dat per e-mail: info@kamer237.nl

Let op: Vanwege de hoeveelheid annuleringen tijdens de corona crisis kan het zijn dat wij weer genoodzaakt worden om voucher te verstrekken bij annulering.

Bereikbaarheid

Kamer 237 is te vinden aan de Aert Willemsstraat 6, 5408 AL in Volkel en beschikt over voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur.

Minimumleeftijd

Wij hanteren voor Kamer 237 en De Conciërge een minimumleeftijd van 18 jaar. Ben je jonger dan 18 jaar? Dan mag je vanaf 14 jaar mee in Kamer 237 onder begeleiding van minimaal twee volwassenen.

Reserveren & betalen

Reserveren gaat via onze website waarna je direct via iDeal je reservering betaald en afrond. Je ontvangt na betaling direct een bevestiging in je mailbox.

Talen

Kamer 237 en de Conciërge zijn volledig in zowel het Nederlands als het Engels te spelen.

Tarieven

Wij hanteren een vast tarief van €118,- per spelronde voor Kamer 237. Voor De Conciërge is dit een vast tarief van €80,- per spelronde.

Toegankelijkheid

De kans bestaat dat je in de Escape Room moet klimmen of kruipen. Hierdoor zijn Kamer 237 en De Conciërge niet geschikt voor mensen die in een rolstoel zitten.

Wijzigingen

Wil je het aantal deelnemers wijzigen, dan kun je dat op de dag zelf doorgeven. Of op voorhand via info@kamer237.nl. Let wel dat het minimaal en maximaal aantal deelnemers niet overschreden mag worden.